Esteu interessats en fer colònies del 4 al 6 de Setembre?

Setmanes

Setmanes

SETMANA 1

del 26 al 28 de Juny

Farem un tastet per començar l’estiu! Setmana en què els infants podran experimentar i gaudir amb les diferents disciplines a través de la música i dansa, l’escultura i pintura, teatre i expressió corporal i jocs de rol.. Anirem escalfant, així, la creativitat i la imaginació per la resta del mes!

https://casalartistic.cat/wp-content/uploads/2023/04/Musica-300x200.png
https://casalartistic.cat/wp-content/uploads/2023/04/Expressio-300x200.png
https://casalartistic.cat/wp-content/uploads/2023/04/Escultura-300x200.png

LES SETMANES DEL CASAL

MUSICA I DANSA MODERNA

DEL 27 AL 30 DE JUNY

El mes purt art urbà en el taller de Breakdance i Hip Hop. Aprendre cançons a través de la mímica i el moviment. Dansa urbana amb coreografies de grup i jocs per a totes les edats.

//casalartistic.cat/wp-content/uploads/2023/03/dansa.png

//casalartistic.cat/wp-content/uploads/2023/03/escultura.png

ESCULTURA I PINTURA

DEL 3 AL 7 DE JULIOL

Com va dir Eisner “Les arts ensenyen als infants que els problemes reals solen tenir més d’una solució possible, que cal analitzar les tasques des de diferents perspectives, que la imaginació és una poderosa guia en els processos de resolució o que no sempre ha regles definides quan han de prendre decisions”

L’educació artística és, en definitiva, imprescindible perquè permet que els infants adquireixin una quantitat de competències socials i emocionals bàsiques per al desenvolupament personal i que els aconsegueix fer més feliços. I aquest és, al cap ia la fi, el veritable aprenentatge, el que els prepara de veritat per a la vida. El cervell humà és fan dels reptes i, per tant, necessita l’art

EXPRESSIÓ CORPORAL + ACAMPADA

DEL 10 AL 14 DE JULIOL

L’expressió corporal és una genial eina per millorar l’auto-estima i l’auto-coneixement de les teves estudiants i, tot i això, moltes vegades amb prou feines se li dóna espai a l’aula.

Mitjançant la improvisació, el joc i la creativitat podem afavorir els processos d’aprenentatge d’una manera que possiblement ens costi imaginar. No aprenem només amb el cap, sinó amb tot el cos, i aprendre a aprofitar aquest fet pot permetre’ns ensenyar i aprendre d’una manera completament nova.

¿El millor? Que es tracta d’una tècnica multidisciplinar que pots utilitzar sigui quina sigui la matèria que imparteixes. Has provat a descobrir una obra literària interpretant amb els teus alumnes? O a aprendre química fent que cada estudiant representi un element? El límit el posa la vostra imaginació!

El teatre com a recurs educatiu és molt interessant per treballar l’expressió corporal dels més petits i dels que no ho són tant, però hi ha altres maneres de fer diferents, i pot adaptar-les a les necessitats del teu alumnat.

//casalartistic.cat/wp-content/uploads/2023/03/expressio.png

//casalartistic.cat/wp-content/uploads/2023/04/SETMANA_CROM-1.jpg

CROM

DEL 17 AL 21 DE JULIOL

Jugar jocs de taula és divertit i ajuda als infants a desenvolupar habilitats socials, resolució i cooperació. Des del CROM ens ensenyaran diferents jocs de taula per gaudir-ne d’una manera educativa!

CIRC

DEL 24 AL 28 DE JULIOL

Els infants aprendan a fer malabars, equilibris, salts i també es convertiran en autèntics pallasos. A més a més, podran experimentar amb el teatre mut i conèixer les millors tècniques

//casalartistic.cat/wp-content/uploads/2023/04/circ-e1680887671666.jpg

 
Coordinador del Casal

Hola, tens dubtes?