Sondeig Colònies Setembre ’21


Benvolgudes famílies,

Enguany volem iniciar una nova iniciativa des del Casal Artístic. Volem realitzar unes colònies amb una casa de colònies https://barcelona.lagranjatc.com/ durant la primera setmana de setembre del 30 d’agost al 04 de setembre.

A QUINES EDATS VAN DIRIGIDES?

Aquestes colònies van dirigides a tots/es els/les infants que hagin cursat enguany des de P3 a 6è.

PERQUÈ HO FEM?

Tots junts creem històries i tots recordem aquelles colònies que vam passar quant érem petits. Enguany creiem que més que mai fa falta que les nostres filles i fills creïn aquests records i gaudeixin d’aquesta experiència. A causa de la situació actual, molts infants estan perdent les seves colònies escolars i per aquest motiu volem donar aquesta oportunitat de viure plegats uns dies plens d’emocions i noves experiències creant vincles molt positius.

PROTOCOL COVID-19?

Seguim totes les mesures de seguretat sanitària del Procicat des del 29 de juny 2020: Accés restringit amb presa de temperatura dos cop al dia, grups bombolla 24 hores (habitació, wc i taula exclusiva), rentat de mans sis cops al dia,  i neteja i desinfecció diària de totes les instal.lacions, incloent desinfecció per nebulosa abans d’entrar a la casa.
L’ús de la mascareta en espais oberts no serà obligatòria (només en el cas que ens ho indiquin els acompanyants) i en espais tancats, serà sempre obligatòria.

QUINES SÓN LES ACTIVITATS:

ACTIVITATS INFANTIL: DES DE P3 A 2N

https://barcelona.lagranjatc.com/activitats/escoles-i-instituts/colonies-escolars/la-tribu/

Els indis nadius tenien forts vincles d’unitat entre ells, eren homes i dones lliures i democràtics. Vivien en harmonia amb la natura i la propietat de la terra era col.lectiva. A través de les ensenyances dels indis viurem com una autèntica tribu respectant-nos i estimant-nos envoltats de natura, animals i cavalls.

ACTIVITATS PRIMÀRIA: DES DE 3R A 6È

https://barcelona.lagranjatc.com/activitats/escoles-i-instituts/colonies-escolars/la-terra-dels-cinc-regnes/

Cinc són les claus que hauràn d’aconseguir per entrar en un Gran Regne, el de la Felicitat. L’autoconeixement, la comunicació positiva, l’autoestima, la responsabilitat i la cohesió són les claus que hauràn d’entrenar per aconseguir-ho.

PREUS I DATES:

Infantil: Del 30 d’agost al 01 de setembre
· Preu: 115€ APROXIMAT (tot inclós, activitats, allotjament, menjar)
· Quines són les dates? Dilluns 30 d’agost a les 09.00h marxem fins el dia 01 de setembre a les 10.00h

Primària: Del 01 al 04 de setembre
· Preu: 175€ APROXIMAT (tot inclós, activitats, allotjament, menjar)
· Quines són les dates? Dilluns 01 d’agost a les 12.00h marxem fins el dia 04 de setembre a les 17.00h


1Anireu a les colònies?
2Dades família
3Dades infants

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca