SARS-CoV2

SUPÒSITS DE CANCEL·LACIÓ I REEMBORSAMENT. ESPECIAL CONSIDERACIÓ A LA PANDÈMIA COVID-19, o SARS-CoV2, o Coronavirus.

Es podrà sol·licitar la sortida o cancel·lació de la matrícula pels usuaris en qualsevol moment de l’activitat sense que hi hagi de mediar cap tipus de justificació. En aquest cas, es retornarà el 40% de l’import proporcional de matrícula que correspongui als dies no gaudits. Si es produeix abans de l’inici de l’activitat, però desprès d’haver matricular a l’infant, l’import serà del 90% del total de la matrícula.

Sense perjudici de la causa general de cancel·lació; donada l’actual situació de pandèmia derivada del COVID-19, així com d’acord amb el Reial Decret que promulgui el Govern Estatal, així com la norma corresponent que pugui publicar la Generalitat, o autoritat competent; o en tot cas aquella normativa que pugi sorgir derivada d’un nou brot de COVID-19, s’estableixen els següents supòsits de reemborsament de l’import total de matrícula:

  1. En el cas de que per les autoritats sanitàries competents, en un moment anterior a l’inici de l’activitat, es limiti l’activitat infantil fins a un grau que faci impossible realitzar les activitats del casal, o de forma directe suprimeixi aquest tipus d’activitats, es retornarà un 90% de l’import total de la matrícula.
  2. En el cas de que per les autoritats sanitàries competents, en un moment posterior a l’inici de l’activitat, es limiti l’activitat infantil fins a un grau que faci impossible realitzar les activitats del casal, o de forma directe suprimeixi aquest tipus d’activitats, es retornarà un 80% de la part proporcional corresponent al període que no s’hagi pogut gaudir, respecte de l’import total de matrícula.
  3. En el cas de que per recomanació les autoritats sanitàries competents, en un moment posterior a l’inici de l’activitat, derivat d’un contagi o resultat positiu en COVID-19 d’un/a monitor/a o un infant, un grup determinat d’usuaris hagin de romandre en “confinament domiciliari” i sense poder realitzar l’activitat, es retornarà el 40% de l’import proporcional de matrícula que correspongui als dies no gaudits.
  4. Pel càlcul de les parts proporcionals esmentades en els punts anteriors, exceptuant el punt III on es farà recompte de dies que l'infant no podrà gaudir de l'activitat, es tindran en compte les setmanes senceres que quedin per guadir, tenint en consideració com a realitzada la setmana en la que es comuniqui la fi de l'activitat.

    La persona signant ha llegit i comprès cadascuna de les circumstancies que es detallen en el present document, que consta de dues pàgines, acceptant-les i comprometent-se a complir-les i per tant a no reclamar més d’allò que correspon de conformitat amb els escenaris que es plantegen.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca