SARS-CoV2

SUPÒSITS DE CANCEL·LACIÓ I REEMBORSAMENT. ESPECIAL CONSIDERACIÓ A LA PANDÈMIA COVID-19, o SARS-CoV2, o Coronavirus.

Es podrà sol·licitar la sortida o cancel·lació de la matrícula  pels usuaris en qualsevol moment de l’activitat sense que hi hagi de mediar cap tipus de justificació. En aquest cas, es retornarà el 80% de l’import proporcional de matrícula que correspongui als dies no gaudits. Si es produeix abans de l’inici de l’activitat, però desprès d’haver matricular a l’infant, l’import serà del 90% del total de la matrícula.

Sense perjudici de la causa general de cancel·lació; donada l’actual situació  de “nova normalitat”, així com d’acord amb el Reial Decret que promulgui el Govern Estatal, així com la norma corresponent que pugui publicar la Generalitat, o autoritat competent; o en tot cas aquella normativa que pugi sorgir derivada d’un nou brot de COVID-19, s’estableixen els següents supòsits de reemborsament de l’import total de matrícula:

  1. En el cas de que per les autoritats sanitàries competents, en un moment anterior a l’inici de l’activitat, es limiti l’activitat infantil fins a un grau que faci impossible realitzar les activitats del casal, o de forma directe suprimeixi aquest tipus d’activitats, es retornarà un 90% de l’import total de la matrícula.
  2. En el cas de que per les autoritats sanitàries competents, en un moment posterior a l’inici de l’activitat, es limiti l’activitat infantil fins a un grau que faci impossible realitzar les activitats del casal, o de forma directe suprimeixi aquest tipus d’activitats, es retornarà un 80% de la part proporcional corresponent al període que no s’hagi pogut gaudir, respecte de l’import total de matrícula.
  3. En el cas de que per recomanació les autoritats sanitàries competents, en un moment posterior a l’inici de l’activitat, derivat d’un contagi o resultat positiu en COVID-19 d’un/a monitor/a o un infant, un grup determinat d’usuaris hagin de romandre en “quarantena” i sense poder realitzar l’activitat, es retornarà el 80% de l’import proporcional de matrícula que correspongui als dies no gaudits.
  4. Pel càlcul de les parts proporcionals esmentades en els punts anteriors, exceptuant el punt 3 on es farà recompte de dies que l'infant no podrà gaudir de l'activitat, es tindran en compte les setmanes senceres que quedin per gaudir, tenint en consideració com a realitzada la setmana en la que es comuniqui la fi de l'activitat.

Has d'entrar amb el teu usuari i mot pas.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca