INSCRIPCIÓ MESTRES

Dades del mestre

Al·lèrgies o intoleràncies

Espai Migdia

Dades bancaries

Marqueu SI, en aquesta casella, si les dades bancàries són les mateixes del curs 2019 - 2020.
Click or drag a file to this area to upload.
Ens podeu fer arribar una captura de pantalla del vostre compte bancari. Arxius vàlids: JPG, GIF, PNG, JPEG i PDF

Condicions particulars

Protecció de dades: De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter personal (LOPD), les dades subministrades per l’usuari quedaran incorporades en un fitxer automatitzat el qual serà processat exclusivament per la finalitat descrita. Aquests es recolliran a traves dels mecanismes corresponents, els quals solament contindran els camps imprescindibles per a poder prestar el servei requerit per l’usuari. Les dades de caràcter personal seran tractades amb el grau de protecció adequat, segons el Reial Decret 994/1999 de 11 de juny prenent‐se les mesures de seguretat necessàries per a evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat per part de tercers que no puguin utilitzar per a finalitats distintes per a les quals han estat sol·licitades a l’Usuari.
Autoritza a l’AMPA de l’Escola Puigventós, com a gestor de l’Espai Migdia, a carregar els imports corresponents a la quota mensual de menjador al següent número de compte bancari proporcionat.

CONDICIONS PARTICULARS DE L'ESPAI MIGDIAI - Es requeriment imprescindible ser soci de l'AMPA Escola Puigventós, per tal de fer ús dels diferents serveis que l'Associació ofereix, és a dir, Espai Migdia, Acollides i Extraescolars.

II - La quota de soci de l'AMPA Escola Puigventós és de 15€/anuals que es giraran mitjançant rebut domiciliat durant el mes d'Octubre de l'any corresponent.

III - Es pot fer ús del servei d'Espai Migdia en dues modalitats: fixe o esporàdic.

IV - Els usuaris fixes accepten el gir domiciliat la última setmana del mes en curs per l'import total del servei subscrit.

CONDICIONS PARTICULARS COVID-19

Des de l’Espai Migdia volem informar a les famílies usuàries del servei quins són els supòsits i quin retorn econòmic es realitzaria en cas de confinament de grups o d’infants de forma individual com a conseqüència de les mesures sanitàries a arrel del COVID-19.

Supòsit 1. Confinament grupal

Es retornaria a les famílies que siguin usuàries fixes de l’Espai Migdia el 40% de l’import que hagin abonat per els dies d’absència de l’infant (que correspon a 2,5 € per dia). Aquestes famílies podrien venir a l’escola a recollir el dinar (supòsit que per la seva complexitat es tracta més endavant en un apartat específic).

Supòsit 2. Confinament individual d'un infant

Si hi hagués un infant que no assisteix a l’Espai Migdia per trobar-se a l’espera del resultat de la prova PCR, o per trobar-se en confinament per causes alienes a l’escola, es retornaria l'import de 1,30 € per dia contractat no gaudit. La situació respon al mateix criteri a quan els infants estan malalts i no van a l’escola.

Aclariment en relació a la recollida de menús per emportar en el cas d’usuaris en confinament tant grupal com individual derivat del COVID-19.

1. Els usuaris fixes de l’Espai Migdia podrien venir a recollir el dinar per a l’infant que es trobi en situació de confinament.

2. Aquest servei s’haurà de demanar com a molt tard fins a les 9:30 del matí del dia que comenci el confinament.

3. En cas de que es sol·liciti el servei, aquest es realitzarà TOTS els dies que duri el confinament, no es podrà demanar per dies alterns a escollir.

4. Les famílies hauran de recollir el menú a l’escola de les 11:30 a les 12h. L’entrega és farà per la porta de la cuina i s’hi accedirà per la porta de la Comunitat de Mitjans (la reixa de càrrega i descàrrega que queda a la dreta de la porta principal). Es podrà autoritzar la recollida del menú a un tercer.

5. Les famílies hauran de portar les seves pròpies carmanyoles (1r i 2on plat).

6. És mantindran les beques menjadors assignades als usuaris mitjançant aquest sistema de recollida.

7. A les famílies que sol·licitin aquest servei se’ls retornarà 1,20 € per dia abonat i no gaudit. Aquest import resulta de descomptar l’import que es considera de cost del dinar (1,30 €) del que es retornaria en cas de confinament de grup bombolla (2,50 €).

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca